Lasa Инжинеринг ООД
За Lasa

За Ласа

Lasa Engineering Ltd (Ласа), е българска технологична компания, която може да осигури пълномащабни услуги в проектиране, разработка, производство и продажба на специализирани авиационни платформи и оборудване за наблюдение и управление на дейности, свързани със сигурността от въздуха.

Lasa работи в тясно сътрудничество с Airborne Technologies GmbH (ABT), Австрия - водещ одобрена проектантска организация за въздушни ISR Solutions и сензорни интеграции в широка гама от фиксиран и ротационно крило платформи. Lasa простира маркетинг и продажби услуги на ABT продукти и решения за някои страни и региони. Като една крачка напред, в съответствие с основния си бизнес, Lasa осигурява ъпгрейд, индивидуални решения до ключ за въздуха ISR мисии в сектора на отбраната и сигурността.

Това е нашата мисия да консултираме и подпомагаме на своите клиенти по време на процеса на възлагане на обществени поръчки,от проектиране на система за архитектурата, до доставката на платформата, и да се грижми за обучението и оперативната подкрепа. На върха на тази, посрещане на нашите клиенти & rsquo; нужди, Lasa разширява своята услуга в проектиране и доставка на действие-способен платформи, обновен на върха на въздуха ISR решения за проектиране на сила срещу избрани цели земята.

Като нейните производствени помещения, намиращи се непосредствено на "Казанлък" Airfield, в сърцето на България, Lasa е горда да въвежда в 21-ви век най-добрите практики на международната авиация-производствена кооперация предварително WW2.

About Lasa
 

Нашият екип

Иво Димитров

Ivo Dimitrov
Managing Director & CFO

Венелин Джуров

Ivo Dimitrov
Managing Director & International Sales

Валтер Иванов

Polina Simeonova
Chief Engineer

Полина Симеонова

Polina Simeonova
Administration & Procurement Manager

Нашите последни продукти

TR-Pod

TR-Pod

TR-Pod

Първоначално разработен за PC-9 едномоторен турбовитлов обучение самолет Pilatus, на TR-Pod (Автономни въздушно разузнаване Pod) могат да бъдат интегрирани върху всяко въздухоплавателно средство, оборудван с твърд точки.
Виж повече